Bericht van april 2022

Try-out The Groovebuzz x The Mystifiers x Space Lightning

The Groovebuzz treedt op samen met 2 muziekgroepen uit de doelgroep; The Mystifiers en Space Lightning. Dit zijn twee groepen die onder begeleiding van HVO Querido een eigen band hebben gevormd. The Groovebuzz band gaat samen met deze twee groepen een Try-out optreden doen in Everdingen op 30 april (2022). Hiervoor wordt meerdere malen gerepeteerd o.l.v. 3 coaches.


Bijscholing muziekdocentenopleiding

The GrooveBuzz biedt een bijscholingsprogramma voor muziekdocenten om te kunnen werken met specifieke doelgroepen. Hiervoor is een speciaal scholingsprogramma ontwikkeld.

 

Zo krijgen muziekdocenten de kans om bijgeschoold te worden om hun werkveld te kunnen verbreden. Dit leidt dan weer tot meer mogelijkheden, voor mensen uit onze doelgroep, om professionele muziekles te genieten.

 

Muzieklessen voor specifieke doelgroepen en jongeren

The GrooveBuzz treed op voor asielzoekers in Hotel van der Valk Hoofddorp

Samen met HVO Querido zal The GrooveBuzz eind september 2023 een concert geven voor asielzoekers die zijn gehuisvest in Hotel van der Valk in Hoofddorp. Het optreden is bedoeld om de uitzichtloze situatie van mensen die statenloos zijn een beetje te verzachten. The GrooveBuzz tredd samen op met Space Lightning en Hiphop Experience.


Transformers en The GrooveBuzz delen het podium in Grounds Rotterdam

The Transformers is een muziekgroep ontstaan vanuit de Pameijer groep te Rotterdam. Samen met The GrooveBuzz wordt een concert gegeven op 3 december 2023 in Grounds Rotterdam om aandacht te vragen voor de muzikale projecten in Rotterdam, gericht op mensen die niet op eigen kracht deel kunnen nemen aan dergelijke projecten.


Muziekinstrumenten voor AZC Hoofddorp

The GrooveBuzz heeft muziekinstrumenten beschikbaar gesteld aan het AZC in Hoofddorp. Hiermee kunnen de bewoners onder begeleiding van en met een aantal muziekdocenten, een nuttige en plezierige dagbesteding organiseren.